Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Γιατί να προβληθώ στο μάθημα.gr;

Η προβολή σας στο μάθημα.gr σας φέρνει στο κέντρο της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς:
· Η πύλη αυτή δέχεται επισκέψεις επιστημόνων και εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.
· Χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και άλλοι αναζητούν στον πλούσιο κατάλογο εκπαίδευσης, υλικό για κάθε αντικείμενο.
· Γονείς από όλη την Ελλάδα αναζητούν τον καταλληλότερο φορέα ιδιωτικής εκπαίδευσης για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους
· Πάνω από 12.000 χρήστες του internet στην Ελλάδα έχουν ήδη ζητήσει να λαμβάνουν το περιοδικό newsletter του Μάθημα.gr με εκπαιδευτικές ειδήσεις και αναφορές στα περιεχόμενά του, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκπαιδευτικών οργανισμών που προβάλλονται σε αυτό.
· Η βάση δεδομένων του εκπαιδευτικού υλικού διογκώνεται συνεχώς πολλαπλασιάζοντας τους επισκέπτες της. Μπορείτε να προβάλλεστε πολλαπλά μέσα από την καταχώρηση του δικού σας εκπαιδευτικού υλικού που φέρει την σφραγίδα σας.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, είμαι διαχειριστής της AIESEC στην Ελλάδα. Τα σιτε μας είναι τα εξείς http://www.facebook.com/AIESEC.Greece και www.aiesec.gr .
    Θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση για διαδικτυακή συνεργασία αλλά δε μπόρεσα να βρω κάποιο mail σας στο σιτε. Αν μπορείτε επικοινωνείστε στο kwnstantinos.mavis@aiesec.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή